/ Allmänt /

Hur min kväll kommer spenderas

Eller ah, vi får väl se hur länge jag orkar läsa. Att läsa ut den här boken och skriva en analys skulle jag gjort för flera veckor sen.. Slutar alltid med att jag har inlämningar kvar dem sista veckorna i skolan innan sommarlov, men denna termin har ändå varit förvånadsvärt bra! Har bara haft så svårt att komma igång med att läsa den här boken, men har kommit in en bit nu då det börjar bli intressant. Dessutom kollade jag filmen här om dagen, och fastnade ännu mer!
Imorgon slutar jag tidigt i skolan, så blir perfekt för några timmars jobb efter det. Fick idag dessutom ännu en tid att jobba, och oj vad jag längtar efter nästa månads lön eftersom det blivit en hel del timmar denna månaden!
/ Allmänt / Porträtt /

rapsfält

 
/ Allmänt /

fredagen den 13

Bild ur arkivet.
Efter skolan åkte jag och Emma till Skövde för att jag skulle fixa pass eftersom vi åker på skolresa till Budapest i höst (!!) Så taggad över att få för första gången flyga utomlands, upptäcka nya saker, fota EN MASSA och dessutom få dela hotellrum med min bästa vän! Så framöver kommer jag säkert lägga upp en ''Budapest-inspo'' bara för att få tagga lite mer.
Resten av dagen/kvällen satt vi i bilen och prata osv.